Testimonials

BART VERMEIREN

"Ik gebruik al jaren kleurringen om bij mijn Zebravinken aan te duiden welke split factoren ze meedragen. Sinds kort gebruik ik daarvoor de elastische ringen van Rings4Wings. Ik wist eerst niet goed wat ik moest verwachten, maar ze zijn echt goed. Geen gepruts meer of zorgen dat ze gaan ingroeien in de pootjes. Met het meegeleverde hulpstuk schuif je de ringen zo over de poot en ze passen zich mooi aan de dikte van de poot aan. De leuke opvallende kleuren zorgen ervoor dat ik makkelijk de split vogels kan herkennen. Sinds ik de elastische ringen gebruik, duurt het ringen maar een paar seconden. Een echte aanrader!”


MARIE-ANTOINETTE RONDENBOSCH

"Na een gesprek met jullie op de vogeltentoonstelling in Wieze, was ik nog niet overtuigd en kreeg ik de kans om de ringen uit te testen. Mijn parkieten zijn sperlingen (FORPUSSEN) en citroenparkieten. Alle harde plastiek ringen hebben ze al doorgebeten maar jullie ringen niet. Ze trekken er wel aan maar de ringen breken niet."


LINDSEY LAMBAERT

"Vorig jaar op de Wereldshow te Hasselt hebben we heel toevallig kennisgemaakt met Rings 4 Wings. Daar we voorgaande jaren steeds de dubbele kleurringen uit Italïe gebruikten, hadden we nu een Belgisch product gevonden dat makkelijk is in gebruik en goedkoper!

Rings 4 Wings zijn zeer gemakkelijk over de poot van de vogel te rollen, daar er een handig kokertje bij geleverd wordt.

Je kan zelf ontzettend veel kleurencombinaties maken, naargelang het aantal koppels dat je hebt. De ringen zitten per 50 stuks en per kleur in 1 pakketje.

Wij zijn zeer enthousiast over het product! De ringen hinderen de vogels niet, zijn duidelijk zichtbaar en niet onbelangrijk de ringen zijn makkelijk aan en terug uit te doen!

Een aanrader voor elke kweker!"


De voordelen van Rings4Wings

100% BELGISCHE PRODUCTEN

KWALITEIT GEGARANDEERD

GEPERSONALISEERDE DUIVENRINGEN
D.M.V. LASERMARKERING

WERELDWIJDE VERZENDING

MAKKELIJKE EN VEILIGE BETALING

GEAUTHORISEERD RINGENFABRIKANT
OFFICIËLE VOGELFEDERATIES