Over Rings 4 Wings

Smisdom Plastics introduceerde reeds tal van gebruiksvriendelijke en unieke producten in de wereld van de duivensport. Samen met bekende duivenmelkers worden steeds unieke projecten uitgewerkt die een extra dimensie geven aan het uiteindelijke product. Op deze manier kwam een beperkt en sterk gamma tot stand dat uitmunt in kwaliteit en afwerking.

Sinds kort wordt er bij Smisdom Plastics ook veel aandacht besteed aan het markeren van gevogelte. Van klein tot groot gevogelte wordt getracht de ideale oplossingen te bieden voor het markeren van deze dieren d.m.v. uitzonderlijke ringen en kleuren.

Voor de duivensport werd de E-Z Clipring ontwikkeld. Deze ringen kenmerken zich door een zéér gebruiksvriendelijk kliksysteem dat zijn gelijke niet kent. Samen met de E-Z Markers, een kleurrijke reeks labels voor het markeren van elektronische registratieringen, wordt aan alle noden voor het markeren van duiven voldaan.

Vervolgens is er de E-Z Lockring met een gepatenteerd sluitsysteem dat niet toelaat dat de vogel zijn ring zelf zou openen. Terug openen kan enkel door een eenvoudige menselijke handeling. Deze ringen zijn geschikt voor alle sterkere vogels zoals kippen, kalkoenen, eenden, watervogels, fazanten, enz...

Voor het kleine gevogelte van exoten, kanaries, parkieten en dergelijke werd het unieke gepatenteerde concept van de E-Z Splitring uitgewerkt.

Sinds 2007 werd er geïnvesteerd in de allernieuwste lasertechnologie voor het markeren van onze ringen en labels. Het resultaat is een onbeperkt aanbod van lasermogelijkheden die onuitwisbaar op ringen en labels kunnen worden toegepast.

Al deze ringen en markeringsystemen zijn verkrijgbaar in een waaier van uitzonderlijke kleuren. Ze worden vervaardigd in hoogwaardig kunststof en werden uitvoerig getest door betrouwbare partners alvorens ze op de markt werden gebracht.

Als kleuren alleen niet volstaan ben je bij ons op het juiste adres voor het markeren van gevogelte!


De voordelen van Rings4Wings

100% BELGISCHE PRODUCTEN

KWALITEIT GEGARANDEERD

GEPERSONALISEERDE DUIVENRINGEN
D.M.V. LASERMARKERING

WERELDWIJDE VERZENDING

MAKKELIJKE EN VEILIGE BETALING

GEAUTHORISEERD RINGENFABRIKANT
OFFICIËLE VOGELFEDERATIES