Duiven ringen

Gepost op

Speciaal voor de duivensport hebben wij de E-Z Clipring ontwikkeld. Deze duiven ringen kenmerken zich door een zéér gebruiksvriendelijk kliksysteem dat zijn gelijke niet kent. Deze E-Z Clipringen kunnen door middel van Laser Markeer Technologie voorzien worden van onuitwisbare persoonlijke identificatiegegevens zoals volgnummers, telefoonnummers, naam, codes, etc...

Kortom de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt en staan garant voor de perfecte identificatie van uw duiven.

De laser markeert de duiven ringen in scherp contrast, die garant staan voor een lange levensduur en hoge kwaliteit. De ringen gaan dus met gemak een heel duivenleven mee!

E-Z markers

Naast de E-Z clipringen voor uw duiven, hebben we ook een aanbod E-Z Markers. Dit is een kleurrijke reeks labels voor het markeren van elektronische registratieringen, hiermee wordt aan alle noden voor het markeren van duiven voldaan.

Het nummer 1 label om uw elektronische duiven ringen te personaliseren. Bovendien ook water- en temperatuurbestendig!

E-Z markeringen voor duiven ringen

E-Z Lockringen

Heeft u genoeg van duiven ringen die u gemakkelijk kwijtspeelt? Geen problemen meer dankzij de E-Z Lockringen. De E-Z Lockring voor duiven heeft een gepatenteerd sluitsysteem dat niet toelaat dat de duif zijn ring zelf zou openen. Het terug openen van deze ringen kan enkel door een eenvoudige menselijke handeling uitgevoerd worden.

E-Z lockringen voor duiven

Al onze duiven ringen en markeringsystemen zijn verkrijgbaar in uitzonderlijke kleuren. Ze worden vervaardigd in hoogwaardig kunststof en werden uitvoerig getest door betrouwbare partners alvorens ze op de markt werden gebracht.

Surf gerust doorheen onze webshop om ons volledig assortiment te ontdekken.


Deel dit nieuwsbericht


← Vorige nieuwsbericht Volgende nieuwsbericht →


De voordelen van Rings4Wings

100% BELGISCHE PRODUCTEN

KWALITEIT GEGARANDEERD

GEPERSONALISEERDE DUIVENRINGEN
D.M.V. LASERMARKERING

WERELDWIJDE VERZENDING

MAKKELIJKE EN VEILIGE BETALING

GEAUTHORISEERD RINGENFABRIKANT
OFFICIËLE VOGELFEDERATIES